logo-header-felarise

دسته بندی

روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی

روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی

روانشناسی زبان انگلیسی علمی است که از تلفیق دو علم روانشناسی و زبان انگلیسی بوجود آمده است، که بیشترین تمرکز آن بر مطالعه جنبه‌های ذهنی زبان (رابطه بین ذهن و زبان) است. زبان مجموعه‌ای است از نشانه‌های قراردادی است که در امتداد یک بعد از زمان برای انتقال پیام استفاده می‌شود. همه‌ی ما در یادگیری زبان انگلیسی دارای یک سری خصوصیات و ویژگی هایی هستیم که شاید در روند یادگیری ما تاثیر نه چندان خوبی می‌گذارد یا اینکه خیلی از نکات را هنگام فراگیری این زبان رعایت نمی‌کنیم. بهتر است با تعدادی از این خصوصیت‌ها و نکات آشنایی پیدا کنید.

هنگام یادگیری زبان انگلیسی روی فرایند یادگیری‌تان توجه و تمرکز کنید 

اغلب ما هنگامی که تصمیم می‌گیریم زبان انگلیسی را آموزش ببینیم به جای توجه و تمرکز روی فرایند یادگیری زبان انگلیسی، تمایل داریم تا به نتیجه آن بیندیشیم. همه‌ی ما برای یادگیری زبان انگلیسی، اهدافی چون مهاجرت، شغل، ارتباط با دیگران، مسافرت و…داریم. اما نکته‌ای که از آن غافل می‌شویم این است که همیشه بین مبدا و مقصد یک هدف، مسیری وجود داردکه نیازمند تلاش، تمرکز و دقت است. چرا که تمرکز و دقت روی یک هدف بیش‌تر از رسیدن به هدف اهمیت دارد زیرا ممکن است در طول مسیر موانع و مشکلاتی بر سر راه قرار گیرد که راه رسیدن به مقصد سخت‌تر گردد و همین عامل باعث کاهش انگیزه فرد در جهت تلاش‌کردن است.

از مزایای این روش، اجتناب از استرس، دلهره ونگرانی است و درعین حال باعث افزایش تمرکز ودقت ما روی فرایند یادگیری می‌شود. یکی از مشهورترین افراد در جهان لوکالامپاریلو است. این شخص به دلیل تکلم به 13 زبان زنده دنیا از مشهورترین افراد در جهان است. او می‌گوید بهترین منبع برای یادگیری زبان‌‌انگلیسی اینترنت است ولی لازمه‌ی استفاده از آن این است که بعد از دانلود منابع، اینترنت خود را خاموش کنید. اینترنت منبعی مهم برای یادگیری مهارت‌ها و دانش مختلف است، اما در دنیای امروزه اینترنت بجای اینکه منبعی برای یادگیری باشد بیشتر منبعی سرگرم کننده و جذاب در جهت گذراندن اوقات فراغت افراد است.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید: معرفی کتاب mindset

و اما حائز اهمیت ترین نکته در یادگیری زبان‌انگلیسی این است که کیفیت مهم تر از کمیت کار است. بهتر است هنگام مطالعه، در نظر داشته باشید چقدر از مبحث مورد مطالعه را فراگرفته‌اید تا اینکه چقدر تایم روی مطالعه آن مبحث گذاشته اید. یا به عبارت دیگر نیازی نیست که ساعت های طولانی به مطالعه بپردازید همین که در روز 20 الی 30 دقیقه از وقتتان را صرف یادگیری زبان‌انگلیسی کنید کافی است. شما برای این کار می‌توانید با تماشای فیلم، گوش دادن به موسیقی انگلیسی زبان، خواندن و…انجام دهید. اما لازم است بدانید برای یادگیری زبان، تداوم یادگیری و تکرار  آن بسیار مهم است.

تغییر در برنامه مطالعه روزانه و پرهیز از حواس‌پرتی

 

روانشناس انگلیسی گرام‌والاس در سال 1926 یک نظریه ارائه کرد، این تئوری ثابت می‌کند زمانی که فردی در حال انجام کاری مثل حضور در کلاس درس و گوش دادن مداوم به درس هستید، ذهن فرد بعد از گذشت زمان رفته رفته خسته شده و توانایی گوش دادن و فهم درس برایش مشکل می‌شود ولی کافی است که شخص برای تایم کوتاهی خود ار از کلاس درس خارج کند و به ذهنش اجازه استاراحت دهد این عمل به اثر انکوباسیون کمک می‌کند.

این پژوهش نشان داده است که استراحت کردن در زمان مطالعه نتیجه مثبتی بر ذخیره اطلاعات در مطالعات فرد دارد. بنابراین هنگام یکه شخصی از کاری که مشغول به انجام آن است فاصله می‌گیرد، باعث می‌شود ذهن فرد فرصت استراحت پیدا کند. اما این بدین معنی نیست که زمان مطالعه هیچ مطالعه ای نداشته باشید و فقط در حال استراحت کردن باشید…
بنابراین برای جلوگیری از عادت به یک روش یادگیری خاص، بهتر است که روش مطالعه تغییر پیدا کند مثلا اگر هر روز دو ساعت مطالعه می کردید سعی کنید از امروز یک ساعت مطالعه، کمی استراحت ذهنی و دوباره به مطالعه خود باز گردید. واضح است، هر بار که تایم استراحتی بین مطالعه قرار داده شود باعث می‌شود، بازدهی مغز افزایش یابد. در یک مقاله از فلارایز روش های یادگیری زبان انگلیسی را برای شما آورده ایم که میتوانید بسته به خصوصیات فردی از آنها بهره ببرید.

برای مطالعه این مقاله روی لینک مقابل کلیک کنید: بهترین روش های یادگیری زبان انگلیسی

مثبت بیندیشید و روزانه 20 الی30 دقیقه به تمرین و تکرار بپردازید

در یادگیری هر مهارت و دانشی تمرین و تکرار نقش بسیار مهم و موثری در روند یادگیری فرد می‌گذارد. در واقع شما نمی‌توانید بعد از یادگیری هر مهارت و دانشی آن را کنار گذاشته و از آن هیچ استفاده‌ای نکنید. به عنوان مثال هنگام یادگیری زبان انگلیسی، بایستی بعد از یادگیری هر لغت، جمله ویا… آن را حتما در مکالمات بعدی خود با موضوعات مختلف بارها و بارها استفاده کنید تا ملکه ذهن شما گردد. روان شناسان نیز به این نکته پایبندند که تکرار هر عبارت مثبت یا منفی بعد از مدتی ملکه ذهن شما خواهد شد پس بهتر است که از این روش در تکنیک مثبت اندیشی استفاده شود و به تمرین و تکرار کلمات مثبت بپردازید البته موضوع حائز اهمیت دیگر این است که کلمات و عبارات مثبت بیشتر در ذهن ماندگار می‌شوند تا عبارات منفی.

واضح است که خاطرات ناخوشایند با گذر زمان به فراموشی سپرده می‌شوند و در عوض خاطرات خوب به خوبی در ذهن ثبت و به یادگار باقی خواهد ماند. بنابرای تمامی زبان آموزان، مخصوصا بزرگسالان جملات مثبت یا اطلاعات مثبت را به خوبی بخاطر می‌آورند، چرا که بخاطر آوردن ویژگی‌های مثبت زبانی از ویژگی های منفی کاری بس آسان تر است. زمانیکه می‌خواهید از مهارت زبانی خود استفاده کنید مثلا تعریف یک داستان جدید، داشتن یک مکالمه و یا سخنرانی و یا… بهتر است که با یک دیدگاه مثبت این کار انجام شود.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : متوسط تا پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : متوسط تا پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : متوسط تا پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : مبتدی تا پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : مبتدی تا پیشرفته

آموزش زبان انگلیسی

سطح دوره : حداقل B2

logo-header-felarise

با فلارایز به راحتی به هر زبانی که دوس داری صحبت کن

logo-header-felarise

پشتیبانی از 8 صبح تا 12 شب :

ثبت درخواست مشاوره رایگان